Cine mai merită o şansă?

Imaginaţi-vă că sunteţi antrenor sau conducător la FC Bayern şi că trebuie să alegeţi un jucător, unul singur!, care să rămână pe Allianz Arena, în primul unsprezece sau măcar pe bancă, în condiţiile în care a dezamăgit destul de mult în sezonul 2008-2009. Dacă alesul vostru nu se regăseşte în sondajul de mai sus, votaţi „altul” şi nominalizaţi-l la comentarii, vă rog!

În ceea ce mă priveşte, vă spun doar atât: că nu l-am votat pe Schweini! Spre marea surpriză a lui Vlad, probabil :-).

15 comentarii la “Cine mai merită o şansă?

 1. O informatie care are legatura cu sondajul asta: Rummenigge i-a anuntat pe Lell, Ottl si Borowski ca nu se va opune daca vor avea oferte si vor dori sa plece.
  Si o alta informatie, si mai proaspata: ne intereseaza Ilsinho, mijlocasul dreapta brazilian de la Sahtior Donetk. Cel putin asa pretinde impresarul lui in presa din Tara Cafelei.

 2. schwanstiger si borowski inca sunt utili desi nu joaca la potentialul maxim; cred ca si ottl merita sa ramana si sa fie folosit cand controlam meciul si rezultatul. demichelis si breno sa plece chiar dk ar trebui sa si platim pe cineva sa ii ia

 3. @Horia
  Mă opun cu vehemenţă plecării Şesarului (doar l-am votat în detrimentul lui Schweini!), iar în cazul lui Breno lucrurile par să meargă în direcţia unui împrumut, în cel mai rău caz.

 4. @Cata
  De ce te opui cu vehementa? Nu sunt destul de largi bulevardele in Munchen si vrem sa avem unul gigant in mijlocul apararii (2 mai mari decat victoria socialismului daca-l punem la socoteala si pe breno); sau vrei sa demonstram ca anul asta putem sa o luam mai rau de 5-1 wolsburg si 4-0 barcelona?

 5. Horia, acum două sezoane am stabilit un nou record în Bundesliga, recordul celor mai puţine goluri încasate într-un campionat. Pe axul central al apărării erau, ca şi acum, Lucio şi Şesarul. Argentinianul jucat prost în 2008-2009, dar cred că de vină este tactica impusă de Klinsmann, care ne-a dat peste cap comportamentul defensiv. În concluzie: Şesarul mai merită o şansă.

 6. Cata, acum 2 ani poate a fost ceva; dar nu pot sa uit meciul cu barca in care demichelis si breno erau niste bulevarde uriase. nici dk erau singuri pe teren cei de la barca nu aveau atatea spatii cum au avut cu demichelis si breno; astia tb trimisi la sapa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s