Cum îl cheamă pe cel fără de nume?

Edson Braafheid, asta ar fi cea mai recentă achiziţie. Fundaş stânga olandez de la Twente, 26 de ani, trecut şi pe la naţională, transferabil pentru modica sumă de aproximativ două milioane de euro. E primul necunoscut în ceea ce mă priveşte, dar cine ştie? Dincolo de datele oficiale din buletin, eu sper să-l cheme aşa: nume – Fotbalist, prenume – Bun.

Reclame

16 comentarii la “Cum îl cheamă pe cel fără de nume?

  1. De acord cu Beckenbauer mai ales ca anu asta s-au dat ceva bani pe transferuri, ce-i drept nu chiar pe posturile unde avem nevoie rau de tot, dar s-au dat, asa ca e cazu sa ia si Septaru o pauza din a face comentarii aiurea si sa se hotarasca daca sta sau nu. Daca nu are de gand prefer sa-l vad dat pe Sneijder si Robben.

  2. Am citit lucruri pozitive despre el insa ma tem ca FC Bayern e o echipa prea mare pentru posibilitatile lui. Pentru binele vostru ar fi bine sa ma insel.

  3. Dane, ignoram ce zic agentii ca aia ii frectie.. oricum nici unu din olandezi nu ar mai prinde lotu cu Kaka, Ronaldo si Ribery in lot asa ca e clar ca ar fi dispusi sa vina sa joace la noi

  4. Inca ceva…nu exista echipa pe lumea asta care sa fi obtinut rezultate(de la marele Milan) cu echipe construite pe schelet ofensiv olandez.
    Nici Barca lui Van Gaal nici realul de acum

  5. De acord cu Vlad, in privinta declaratiilor facute in general de impresari, de acord si cu Dan, cand vine vorba de formatiile cu prea multi olandezi. Mai adaug eu ceva: daca nu ma insel, nici un antrenor olandez nu a reusit sa ia titlul in Bundesliga. Ar trebui sa ne facem probleme?

  6. De bundesliga nu cred ca avem cum sa ne mai ingrijoram daca astupam si locul lui Ze si poate postul de portar. Vad ca Dzeko s-ar putea sa se duca la Milan, Diego a plecat deja asa ca se cam rareste grupu de jucatori cu creatie.

  7. Ce carcotas esti, Dan! Chestia asta cu ”perioada de glorie” e foarte relativa cand vine vorba de antrenori. Voga unui antrenor se stabileste in functie de rezultate, iar Van Gaal tocmai ce-a luat titlul in Olanda, invingand superputerile locale Ajax si PSV (ca Feyenoord e praf de multa vreme). O sa spui ca Eredivisie e un campionat de mana a doua, dar si el a antrenat o echipa de mana a doua.

  8. Cataline, ca tot veni vorba de jucatori buni, insa limitati precum Sneijder…van der vaart etc…un jucator genial precum aguero(pe care l-am ratat noi gratie unei competente desavarsite) de la Atletico se poate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s