Care a fost meciul meciurilor în 2008-2009?

Într-un sezon ratat la capitolul trofee şi enervant la cel al evoluţiilor au existat şi câteva meciuri reuşite. Sunt curios să ştiu care sunt acestea, din punctul vostru de vedere. În sondajul de mai sus am trecut câteva exemple. Dacă partida voastră favorită nu se regăseşte printe cele nominalizate de mine, votaţi „altul” şi amintiţi-o nepărat în comentariu.

Să justific, acum, şi selecţia făcută:

VfB Stuttgart – FC Bayern 1:5 (în Cupa Germaniei) e favoritul meu, aşadar l-am votat. O prestaţie aparent perfectă din partea noastră. Spun aparent, deorece replica şvabilor a fost mai slabă decât aş fi îndrăznit să cred înaintea meciului. Oricum, i-am luat pe sus, Schweini a deschis scorul cu un superşut la colţul lung şi totul ne-a mers ca uns. Emoţiile mele s-au risipit la puţin timp după fluierul de start.

FC Bayern – VfL Wolfsburg 4:2 (în Bundesliga) mi-a plăcut pentru revenirea senzaţională de la 0:2, în minutul 33. Am făcut o repriză secundă de vis, după ce am fost la pământ în prima. Mă uitam la meci şi nu-mi venea să cred ce transformare suferisem în pauză.

FC Bayern – TSG 1899 Hoffenheim 2:1 (în Bundesliga) m-a încântat peste măsură prin ritmul partidei, foarte apropiat celui din Anglia, prin duelurile individuale aspre şi prin încăpăţânarea de a crede în victorie până-n prelungiri. Golul decisiv al lui Toni m-a făcut peste măsură de fericit.

FC Bayern – Fiorentina 3:0 (în Liga Campionilor) este pe listă pentru că nu e la îndemâna oricui să marcheze de trei ori împotriva unei formaţii italiene. Toscanii au avut ocaziile lor, aşa că scorul e prea mare, probabil, dar ce contează şi ce va rămâne în amintire este rezultatul final.

Lyon – FC Bayern 2:3 (în Liga Campionilor) m-a lăsat mască în prima repriză. La pauză aveam 3:0 şi nu-mi venea să cred că marcasem la fiecare şut pe poarta francezilor. L-am nominalizat şi pentru că s-a terminat cu happy-end, chiar dacă am fost călăriţi serios şi am avut noroc în partea a doua.

FC Bayern – Steaua 3:0 (în Liga Campionilor) e singurul meci pe care l-am văzut de pe stadion. Nu ştiu cum vi s-a părut vouă, de la televizor, dar mie mi-a rămas în cap sarabanda de ocazii din prima repriză. A fost scor alb la pauză, dar aveam sentimentul liniştitor că până la deschiderea scorului e doar o chestiune de timp. 

Sporting Lisabona – FC Bayern 0:5 (în Liga Campionilor) nu prea mai trebuie justificat, măcar din perspectiva rezultatului final. Bulanul a fost cu noi la 0:0, când Lahm a scos cu capul de pe linia porţii, dar după 1:0 am defilat şi, oricum, nu-i de ici, de colo să învingi în Ligă la o asemenea diferenţă. Returul nu-l mai pun, că lusitanii erau oricum resemnaţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s