O după-amiază aproape perfectă

S6302429Vlad şi Dan se hlizesc în faţa camerei, în timp ce eu, cocoţat pe scaun, într-un echilibru precar cauzat de bere, mă străduiesc să-i prind în poză.

Pentru că Vlad a scris ce era de scris despre sezonul care s-a încheiat, mă abţin să revin şi eu cu propriile concluzii, cel puţin deocamdată. Aşa că n-am făcut altceva decât să postez pe blog fotografiile realizate, ieri, în barul în care am urmărit alături de Dan şi Vlad meciul FC Bayern – VfB Stuttgart (2:1). 

A fost o după-amiază aproape perfectă, cu rezultatul dorit, multă bere şi diferite opinii despre stagiunea viitoare. Ar fi fost de-a dreptul minunat dacă Wolfsburg pierdea cu Werder, dar hai să nu-l mâniem pe Dumnezeu. Şi încă ceva: la următoarea întâlnire sper să fim mai mulţi.

S6302428M-am ridicat în picioare la golul de 2:0, convins că nu mai putem pierde locul al doilea.
S6302426Am ciocnit berile înaintea meciului şi am avut de ce să ne bucurăm la sfârşit.
S6302431Dan şi Vlad discută de mama focului, în timp ce eu joc rolul fotografului.
S6302427Eu şi Dan, într-un moment în care părerile diferite despre Şeptar n-au mai contat.
S6302425Mă luase flama încă înainte de începutul meciului, lucru explicabil, din moment ce am ajuns în bar cu trei ore înainte de primul fluier.
S6302430Vlad şi Dan au pus la punct campania de transferuri pentru sezonul viitor.
S6302433Am urmărit concentraţi începutul meciurilor. Desfăşurarea ostilităţilor de la Wolfsburg ne-a lecuit repede de speranţa unui trofeu, dar ne-am consolat cu titlul neoficial de vicecampioni. 
Reclame

15 comentarii la “O după-amiază aproape perfectă

  1. Am vazut si sampania de la Gogu pe care n-ati avut ocazia sa o desfaceti :) Imi cer scuze fata de baieti, am promis ca vin si n-am facut-o din cauza unor motive legate de facultate.Data viitoare, Cata sper sa mai fie o data viitoare, o sa fac pe dracu’-n patru sa fiu si eu acolo.

  2. Va exista data viitoare, stai liniştit. O vom anunţa din timp pe blog şi te vom aştepta. Lucru valabil şi pentru ceilalţi doritori. Da, şampania am luat-o la mine pentru orice eventualitate, deoarece mai speram într-o minune, dar sunt hotărât să nu o desfac decât la primul titlu important.

  3. Salutare la toti!!! Asa cum a mentionat si Catalin, am avut ce sarbatori…atat rezultatul, cat si prima intrunire oficiala…
    Sa speram la cat mai multe si la niste transferuri care sa ma faca sa retrag tot ce am zis despre Hoeness….:))

  4. Fostul jucător al lui Bayern, Borussia Dortmund şi Glasgow Rangers va prelua doar o parte dintre atribuţiile pe care le-a avut Hoeness în cadrul clubului. Nerlinger va fi responsabil pe problemele ce ţin de aspectul financiar, conducerea grupării muncheneze urmând să desemneze o altă persoană care să răspundă de transfeuri.

  5. Pai tocmai d-aia ziceam, avem si noi destui, nu ne mai trebuie si de la voi. Sunt buni amandoi, dar ar fi bine sa mai improspatam lotul, de asta l-as prefera pe Gomez in locul lor, desi svabul ne va ustura la buzunare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s