Am pus șampania la rece

007

Ce-ar fi de spus după acest scurt, muncit și cu emoții 1:0 cu Karlsruher SC? Că nu mă interesează cum am evoluat, ci că am câștigat. Că cele trei puncte luate astăzi sunt mai multe, de fapt, pentru că ne-am apropiat la unul singur de primul loc, după eșecul liderului Hertha la Stuttgart. Că Sosa a jucat bine și a marcat primul gol după 19 luni petrecute la München. A doua reușită memorabilă a argentinianului, pe care mi-l aminteam doar pentru centrarea perfectă așezată pe capul lui Toni în minutul 120 al legendarului retur cu Getafe. Că voi avea ce sărbători în mai, dacă o ținem tot așa.

Deocamdată știu sigur că voi avea cu ce uda eventualul triumf în Bundesliga. Aseară am primit un cadou original din partea bunului meu prieten cunoscut drept Gogu pe blog: o sticlă de șampanie etichetată cu poza formației campioane din 2008. O supersurpriză pe care nu am de gând să o las nebăută prea mult timp. Așadar, trageți puțin de voi, băieți, ca să am motive să-i dau cep pe 23 mai, la finalul ultimei etape! Și, cine știe, poate mă obligați să mai pun o sticlă la rece și pentru seara zilei de 27 mai… N-aș putea să vă refuz, chiar și cu riscul de a mi se apleca de la atâta șampanie.

Un comentariu la “Am pus șampania la rece

  1. Nu stiu ce spune statistica in Bundesliga dar dupa cum se desfasoara ostilitatile nu m-ar mirasa sa ajungem prima echipa care ia titlul si e pentru prima data in anul respectiv pe locul 1 la final de capmionat si departajati de locul 2 la golaveraj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s