Habarnam vă imploră să-l mai credeţi o dată

Habarnam sunt eu, pentru că aşa mă simt, precum eroul din cartea rusului Nikolai Nosov şi a copilăriei mele, Aventurile lui Habarnam. Râdeam ca boul citind-o, când eram de-o şchioapă, dar acum numai de râs nu-mi arde. E groasă, tată! Dacă nu-i batem mâine pe Hannover 96, ne scufundăm în hazna până la gât.

Chestia e că nu mai sunt sigur de nimic în ceea ce ne priveşte. Am tot mizat pe victoriile noastre de când s-a reluat Bundesliga, dar am nimerit-o o singură dată, cu Dortmund. Inconstanţa evoluţiilor m-a bulversat şi la pariuri am dat chix după chix. Trebuie să câştigăm mâine, dar o vom şi face? De trebuit, trebuia şi cu Hamburg, Hertha, Werder sau Leverkusen, însă am văzut noi ce-a ieşit. Pe de altă parte, dacă nici pe Hannover nu-i baţi… atunci, pe cine? O altă întrebare: cu cine? Van Bommel e suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Borowski, Schweinsteiger, Ribéry (contuzii) şi Toni (tendonul lui Ahile) erau incerţi astăzi după-amiază, conform site-ului oficial. Teamă-mi e că ne va fi al dracului de greu fără ultimii doi. Ceilalţi trei nu reprezintă pierderi aşa de mari, mai ales după prestaţiile recente, în special cea de la Düsseldorf, din Cupă. Vestea bună, singura de altfel, este revenirea lui Lahm, învingător în duelul unu-la-unu cu gripa. Ba nu, mă înşel, mai am un motiv de bucurie: pleacă Donovan! Cum era de aşteptat, americanul nu a dovedit că valorează cele 8 milioane de euro cerute de Los Angeles Galaxy în schimbul său şi se va întoarce în America marţi.

Una peste alta, Habarnam vă imploră să-l mai credeţi o dată, pentru ultima oară, şi (cu inima cât un purice) vă recomandă: 2:0 (goluri Klose şi Zé Roberto).

5 comentarii la “Habarnam vă imploră să-l mai credeţi o dată

  1. Uite ca am avut dreptate amandoi cu Donovan. Sper ca recomandarea ta sa fie buna ca altfel pierd la pariuri.
    Habarnam imparat n-ai citit cand erai mic ? :))

  2. Daca nici pe Hannover… Si totusi in tur ne-au executat. Atunci ungurul Huszti a dat golul acela din lovitura libera.. Trebuie sa ii batem pe Hannover.
    Apropo, nu esti singurul cu chix-uri la pariuri datorita rezultatelor lui Bayern…

    ps: As fi interesat de un link exchange… Daca te tenteaza da-mi un mail ;)

  3. Scrii la persoana I plural. Să înțeleg că și tu ești fan Bayern? Oricum ar fi, bine ai venit pe acest blog! E obligatoriu să batem mâine, pentru că altfel nu ne văd bine la finalul campionatului. Schimb de link? Da, se poate. Momentan am trecut la blogroll doar site-urile dedicate exclusiv echipei, dar voi crea o nouă rubrică cât de curând.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s